Oldtimers

Autobedrijf van Weele is al jaren gespecialiseerd in het onderhouden van oldtimers en klassieke auto’s. Wij hebben een grote liefde voor oldtimers en gaan met uiterste zorg en precisie te werk. U kunt bij ons terecht voor deelrestauraties voor zowel de techniek als de carrosserie. Ook voor bromfietsen kunt u voor deze disciplines bij ons aankloppen.

 

Onderhoud & preventie

Ook een auto op leeftijd heeft onderhoud nodig. En voor uw oldtimer of klassieker zijn alleen de allerbeste vakmensen goed genoeg. We begrijpen dit als geen ander. Naast onze passie voor klassiekers beschikken wij over de benodigde praktische kennis om aan uw auto te werken. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk voor de onderdelenvoorziening. Zo vinden wij altijd de juiste onderdelen van de beste kwaliteit.

Aanschaf van een oldtimer

Het aanschaffen van een oldtimer is een bijzondere gebeurtenis. Vaak heeft u als toekomstige eigenaar al een goed beeld van wat u zoekt. Dit maakt het niet altijd makkelijker. De prijs, verkrijgbaarheid van onderdelen, onderhoudsgevoeligheid en de kwaliteit zijn maar enkele onderwerpen die naar voren komen bij de aankoop van een klassieker. Bent u in staat om uw gevonden droom klassieker nog kritisch te bekijken? Autobedrijf van Weele kan u hier bij ondersteunen.

 

Met onze professionele ervaring en onafhankelijke positie kunnen we u bijstaan bij de aanschaf en misschien wel behoeden voor een onverantwoorde impulsaankoop. We gaan dan ook graag met u op pad om uw droom oldtimer te inspecteren. Ook kunnen we u bijstaan in de onderhandelingen.

 

Hobby

Wij zijn opgegroeid tussen de oldtimers en dit is dan ook onze grote hobby. Onze grootvader begon met de restauratie van oldtimers in de jaren ’50 en richtte zich voornamelijk op A-Fords. Dankzij hem en onze vader hebben we in de loop der jaren heel wat kennis vergaard omtrent oldtimers en klassieke auto’s. Zo hebben we een aantal A-Fords gerestaureerd, maar ook een DAF 33, een Fiat en een Opel Rekord.

 

Wilt u meer informatie over onze ervaringen met oldtimers en klassiekers? Neem dan contact met ons op.