Showroom

Autobedrijf van Weele geeft u graag advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe auto, brommobiel of oldtimer. Wij hebben een divers aanbod staan van gebruikte auto’s en brommobielen, wat regelmatig wordt ververst. Kom gerust eens langs om te kijken naar ons actuele aanbod of voor het maken van een proefrit. Ook kunnen wij u helpen bij de financiering van uw nieuwe voertuig of advies geven bij uw autoverzekering.

Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van te voren bellen naar 0113 - 502010. Zo voorkomt u eventueel een onnodige reis en kunnen wij rekening houden met uw komst!

Zoekopdrachten
Het is altijd prettig om uw auto bij een vertrouwd autobedrijf te kopen. Is uw droomoccasion niet aanwezig binnen ons aanbod? Geen probleem! Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft gaan wij met plezier op zoek naar de door u gewenste auto. Uiteraard gebeurt dit geheel kosteloos en in samenspraak met u. Ook als u ergens anders een auto heeft gezien, maar u liever bij uw vertrouwde autobedrijf een auto aanschaft, kunnen wij u uiteraard helpen.

Wij beschikken over veel contacten en een uitgebreid netwerk in de autobranche. Hierdoor is ons bereik groter dan de auto's die op internet geadverteerd worden. Bent u op zoek naar uw droomauto? Neem dan contact met ons op!