Team Autobedrijf van Weele

Over ons

Autobedrijf van Weele is een echte dorpsgarage waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop en ons enthousiaste, professionele team staat altijd voor u klaar.

Ons pand is al sinds de jaren ’60 in gebruik als autobedrijf, maar heet sinds 2010 Autobedrijf van Weele. Toen werd het namelijk overgenomen door de tweelingbroers Sebas en Matthieu van Weele. Doordat de vader van Sebas en Mathieu hier vroeger al werkzaam was als parttime monteur, zijn ze min of meer opgegroeid in het bedrijf. Sleutelen aan allerlei soorten auto’s is er dan ook met de paplepel ingegoten. Voordat ze het bedrijf overnamen waren beide broers al werkzaam als monteur in het pand.

Bij Autobedrijf van Weele verkopen en onderhouden we nieuwe- en gebruikte auto’s alsmede brommobielen. Om die verscheidenheid aan voertuigen te kunnen (blijven) onderhouden investeren we regelmatig in gereedschappen en apparatuur, maar ook in technische cursussen en bijscholingen. Zo blijven wij als vakmensen en bedrijf up-to-date. Hierdoor zijn wij altijd in staat de meest uiteenlopende problemen en storingen feilloos op te sporen en te verhelpen.

Het team van Autobedrijf van Weele
Ons team bestaat uit vijf hardwerkende, enthousiaste mensen die met hart voor hun werk voor uw auto aan de slag gaan. Allemaal met hetzelfde doel voor ogen: u als klant tevreden willen stellen.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een persoonlijke kennismaking aan de Westweg 5 in Krabbendijke. U bent van harte welkom!