Werkplaats van Weele

Werkplaats

Autobedrijf van Weele in Krabbendijke is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto, bedrijfswagen, camper of brommobiel. Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van de auto. Hierdoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Ook kunt u bij ons terecht voor onder meer de APK, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Daarnaast hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Onderhoud en reparatie voor uw auto of brommobiel
Is uw auto of brommobiel toe aan onderhoud of reparatie? Bij Autobedrijf van Weele in Krabbendijke bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u altijd met een plezierig gevoel en met een gerust hart op weg kunt. Een inspectie aan uw auto of brommobiel is voor ons een zaak van vertrouwen. Uw veiligheid staat in onze werkplaats altijd voorop! Bovendien zijn wij een APK keuringsstation en aangesloten bij het RDW.

Wij vinden het belangrijk dat afspraken goed nagekomen worden en mogelijke reparaties vooraf met u worden afgestemd. Reparaties worden daarom pas na overleg en met goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Voor schade, onderhoud of autoproblemen bent u bij Autobedrijf van Weele in Krabbendijke aan het juiste adres!

Kennis
Bij Autobedrijf van Weele in Krabbendijke werken gemotiveerde en vakbekwame monteurs. Door middel van bijscholingscursussen blijven we op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Haal- en brengservice & vervangend vervoer
Bij onderhoud aan uw voertuig stellen wij gratis vervangend vervoer ter beschikking in de vorm van een leenauto of leenfiets. Zo blijft u altijd mobiel. Wilt u liever dat uw voertuig wordt opgehaald bij uw thuis? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice.