Werkplaats

Bij Autobedrijf van Weele beschikken we over een professionele, goed uitgeruste werkplaats. Hier kunt u terecht voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft. Dit geldt zowel voor auto’s als voor brommobielen en bedrijfswagens tot 3500 kilogram.

Of het nu gaat om een Apk-keuring, onderhoudsbeurt of bandenwissel: bij ons wordt er altijd op een professionele en nauwkeurige manier gewerkt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Al onze gecertificeerde monteurs worden continu geschoold om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Onderhoud en reparatie voor uw auto of brommobiel
Is uw auto of brommobiel toe aan onderhoud of reparatie? Bij Autobedrijf van Weele in Krabbendijke bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u altijd met een plezierig gevoel en met een gerust hart op weg kunt. Een inspectie aan uw auto of brommobiel is voor ons een zaak van vertrouwen. Uw veiligheid staat in onze werkplaats altijd voorop! Bovendien zijn wij een APK keuringsstation en aangesloten bij het RDW.

Haal- en brengservice & vervangend vervoer
Bij onderhoud aan uw voertuig stellen wij gratis vervangend vervoer ter beschikking in de vorm van een leenauto of leenfiets. Zo blijft u altijd mobiel. Wilt u liever dat uw voertuig wordt opgehaald bij uw thuis? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice.